Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Gasztro
szponzorált tartalom

Fahéjas csurgós kalács

Nagyszüleink idejében volt nagyon divatos a csurgós kalács, vagyis olyan kelt tészta, amiben olyan sok folyékony töltelék van, hogy ha nem vigyázunk, akkor kicsurog belőle. Manapság átvette a helyét a képzeletbeli dobogón a babka, pedig a csurgós kalács is legalább annyira finom, és sokkal egyszerűbb is elkészíteni. Készülhet kakaóval is fahéj helyett.

Elkészítési idő: 30+45 perc

Hozzávalók:

  • 1 csomag Dr. Oetker Kelt tészta
  • 15 dkg cukor
  • 2 ek. őrölt fahéj
  • 1,5 dl étolaj
  • 1 egész tojás

Tudd meg, hogyan kell elkészíteni!

Szponzorált tartalom

Címlap

top