Gasztro
Szponzorált tartalom

Fahéjas csurgós kalács

Nagyszüleink idejében volt nagyon divatos a csurgós kalács, vagyis olyan kelt tészta, amiben olyan sok folyékony töltelék van, hogy ha nem vigyázunk, akkor kicsurog belőle. Manapság átvette a helyét a képzeletbeli dobogón a babka, pedig a csurgós kalács is legalább annyira finom, és sokkal egyszerűbb is elkészíteni. Készülhet kakaóval is fahéj helyett.

Elkészítési idő: 30+45 perc

Hozzávalók:

  • 1 csomag Dr. Oetker Kelt tészta
  • 15 dkg cukor
  • 2 ek. őrölt fahéj
  • 1,5 dl étolaj
  • 1 egész tojás

Tudd meg, hogyan kell elkészíteni!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése