Gasztro
Szponzorált tartalom

Fahéjas csurgós kalács

Nagyszüleink idejében volt nagyon divatos a csurgós kalács, vagyis olyan kelt tészta, amiben olyan sok folyékony töltelék van, hogy ha nem vigyázunk, akkor kicsurog belőle. Manapság átvette a helyét a képzeletbeli dobogón a babka, pedig a csurgós kalács is legalább annyira finom, és sokkal egyszerűbb is elkészíteni. Készülhet kakaóval is fahéj helyett.

Elkészítési idő: 30+45 perc

Hozzávalók:

  • 1 csomag Dr. Oetker Kelt tészta
  • 15 dkg cukor
  • 2 ek. őrölt fahéj
  • 1,5 dl étolaj
  • 1 egész tojás

Tudd meg, hogyan kell elkészíteni!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top