Gasztro
Szponzorált tartalom

Fokhagymás, pesztós kalács

A húsvéti asztal egyik sztárja lehet a sós szekcióban ez a kalács. Az erős fűszerezésű pesztó nagyon jól illik az édes kalácstésztához. Magában, illetve valamilyen zöldség- vagy tojássalátával a legfinomabb.

Elkészítési idő: 30 + 45 perc

Hozzávalók:

  • 1 csomag Dr. Oetker Kelt tészta
  • 15 dkg dió
  • 10 dkg frissen reszelt parmezán
  • 1 dl olívaolaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 pici zöld csilipaprika
  • fél csokor medvehagyma vagy egy csomó újhagyma zöldje
  • frissen őrölt bors
  • 1 tojás

Tudd meg hogyan kell elkészíteni!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése