Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Gasztro
szponzorált tartalom

Fokhagymás, pesztós kalács

A húsvéti asztal egyik sztárja lehet a sós szekcióban ez a kalács. Az erős fűszerezésű pesztó nagyon jól illik az édes kalácstésztához. Magában, illetve valamilyen zöldség- vagy tojássalátával a legfinomabb.

Elkészítési idő: 30 + 45 perc

Hozzávalók:

  • 1 csomag Dr. Oetker Kelt tészta
  • 15 dkg dió
  • 10 dkg frissen reszelt parmezán
  • 1 dl olívaolaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 pici zöld csilipaprika
  • fél csokor medvehagyma vagy egy csomó újhagyma zöldje
  • frissen őrölt bors
  • 1 tojás

Tudd meg hogyan kell elkészíteni!

Szponzorált tartalom

Címlap

top