nlc.hu
Gasztro
Diókrémes hámánfüle

Diókrémes hámánfüle

Minden süteményt hívhatunk hámánfülének, aminek háromszög alakja van, vagyis emlékeztet egy kis fülre. Eredetileg linzertésztából készül, de kelt tésztából is nagyon finom, puha süteményünk lesz, sokan még jobban is szeretik, mint az eredetit. Miután kihűlt, szórjuk meg porcukorral, és úgy kínáljuk.

Elkészítési idő: 30+35 perc

Hozzávalók:

  • 1 csomag Dr. Oetker Kelt tészta
  • 20 dkg darált dió
  • 1,5 dl tejszín
  • 1 késhegynyi őrölt fahéj
  • 1 késhegynyi őrölt kardamom
  • 7 dkg kristálycukor
  • 1 db Dr. Oetker Vaníliarúd kikapart magjai
  • 1 egész tojás
  • kevés porcukor

Tudd meg hogyan kell elkészíteni!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top