Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Gasztro
szponzorált tartalom

Diókrémes hámánfüle

Minden süteményt hívhatunk hámánfülének, aminek háromszög alakja van, vagyis emlékeztet egy kis fülre. Eredetileg linzertésztából készül, de kelt tésztából is nagyon finom, puha süteményünk lesz, sokan még jobban is szeretik, mint az eredetit. Miután kihűlt, szórjuk meg porcukorral, és úgy kínáljuk.

Elkészítési idő: 30+35 perc

Hozzávalók:

  • 1 csomag Dr. Oetker Kelt tészta
  • 20 dkg darált dió
  • 1,5 dl tejszín
  • 1 késhegynyi őrölt fahéj
  • 1 késhegynyi őrölt kardamom
  • 7 dkg kristálycukor
  • 1 db Dr. Oetker Vaníliarúd kikapart magjai
  • 1 egész tojás
  • kevés porcukor

Tudd meg hogyan kell elkészíteni!

Szponzorált tartalom

Címlap

top