Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Gasztro
szponzorált tartalom

Spenótos rétesháromszögek fetás mártogatóval

Nagyon hálás vendégváró a rétestésztából sütött apró háromszög, mert tulajdonképpen mindennel tölthető, amit éppen otthon találunk, és ha a tölteléket túl egyszerűnek gondoljuk, akkor a mártogatóst kicsit jobban cifrázhatjuk. Most a spenót a töltelék alapja, de medvehagymával vagy újhagymával is elkészíthető ugyanez.

Elkészítési idő 45 perc

Hozzávalók:

  • 1 csomag Dr. Oetker Réteslap
  • 5 dkg vaj
  • 40 dkg friss spenót
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 dl tejszín
  • ½ kk. frissen reszelt szerecsendió
  • 5 dkg dió, durvára vágva
  • 4 dl tejföl
  • 10 dkg fetasajt

Tudd meg hogyan kell elkészíteni!

Szponzorált tartalom

Címlap

top