Gasztro

Itt az új kajahibrid: a burgerito

Egy kreatív kaposvári ételgyáros rukkolt elő az új kombóval.

Új kajahibrid született: a burrito és a hamburger után a burgerito néven látta meg a napvilágot a legújabb „gasztroszörny” – írja a 74nullanulla.hu. Megalkotója a kaposvári Burger & Beer csapata, akiknek az volt a céljuk, hogy csökkentett szénhidrátmennyiség mellett ugyanaz az ízélmény maradjon, ezért a bucit lecserélték a jóval könnyebb tortillatésztára.

A végeredmény egy meglepően csinos kis csomagocska: felül és alul egy-egy adag hamburgerhús, középen a mozzarella és a prosciutto cotto (olasz főtt sonka), ruccola, paradicsom és hagymachips.

Kiemelt kép: Kapos street food / Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top