A minnesotai QC pizzériában pontosan tudják, hogy ha valami, hát a kovászos uborka egyike a legmegosztóbb savanyúságoknak: az emberek vagy imádják, vagy nemes egyszerűséggel szívből gyűlölik. És mégis. Mindezek ellenére éppen ezt az alapanyagot választották az új pizzájuk alapanyagának.
Olyannyira, hogy nemcsak feltétként használják, hanem még a pizza tésztájába is belekeverik. Legalábbis a LadBible cikke szerint, ami kitér arra is, hogy az uborkás pizzát valójában egy helyi, minnesotai ételkülönlegesség, a „minnesota szusi” ihlette, ami nem más, mint sajtba vagy baconbe tekert kovászos uborka.
És bár a készítők nagyon reménykednek, hogy a pizzaújdonság siker lesz, az internetezőket egyelőre megosztja az új gasztrotrend. A hozzászólásokból kiderül, hogy akadnak, akik már alig várták, hogy valakinek végre eszébe jusson a pizzára pakolni a kovászos uborkát. De persze vannak olyanok is, akik el se tudnak képzelni gusztustalanabbat, mint egy fonnyadt uborkákkal telepakolt pizzát.
Te melyik csoportba tartozol? Írd meg!
Nyitókép: The Hunger Diaries/Youtube