Gasztro

Olyan meleg autóban dolgoznak a postások, hogy megsül benne a hús

Az egyik postás a szolgálati autója belsejében sütött steaket, hogy felhívja a figyelmet, milyen veszélyes körülmények között dolgoznak azok, akinek nincs klíma a kocsijukban.

Az arizonai nyarakat nehéz elviselni. Annyira nagy a hőség, hogy még azok a dolgok is, amelyeknek nem szabadna, úgy olvadnak, mint a fagylalt. Miközben az emberek mindent megtesznek, hogy védekezzenek a nagy hőség ellen, egyes munkáltatók elfelejtik, hogy felelősséggel tartoznak munkavállalóikért.

Az Egyesült Államok postaszolgálata sofőrjeinek olyan teherautókban kell csomagokat szállítaniuk, amelyek nem rendelkeznek klímával,  és a nagy melegben felforrósodott járművekben néhány órán belül közepesen átsüthető a nyers steak.

Ezt szerette volna bemutatni az egyik dolgozó, hogy felhívja a figyelmet az áldatlan állapotokra. Egy nyers steaket helyezett a műszerfalra, amely a teherautóban lévő nagy melegtől mindössze 2,5 óra alatt közepesen átsült. A férfi mindezt fotókkal is dokumentálta.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, Profimedia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top