Egy éven belül négy újabb étterembe is beszáll Gerendai Károly, emellett a Michelin-csillagos Costes bővítését is tervezi – tudta meg a Forbes.
Gerendai, aki a Sziget Fesztivál eladása után becslések szerint közel nyolcmilliárd forintot kapott, összeáll Rácz Jenővel, Jókuti Andrással és a Digó pizzásokkal is, valamint Costes éttermet nyit Kínában. A Hajnan sziget mellett épülő mesterséges földnyelven 150 kiváló étterem nyílik, Közép-Európából egyedül őket kérték fel.
Rácz Jenővel a pesti Mariott hotel mögött nyit egy mindössze 21 fős séféttermet Rumour néven, ahol a vendégek a vacsora közben magával a séffel beszélgethetnek.
Tulajdonos-befektetőként beszállt emellett Jókuti Andrásnak a Sas utcában nyíló bisztrójába, a Nudliba is, mely egy magyaros tésztázó lesz. Mindezeken felül a Digó pizzériával hamarosan a Kazinczy utcában indítanak nápolyi pizzázót.