Gasztro

Lehullt a lepel Gerendai Károly titkos terveiről

Budapesten és Kínában is új éttermeket nyit Gerendai Károly.

Egy éven belül négy újabb étterembe is beszáll Gerendai Károly, emellett a Michelin-csillagos Costes bővítését is tervezi – tudta meg a Forbes.

Gerendai, aki a Sziget Fesztivál eladása után becslések szerint közel nyolcmilliárd forintot kapott, összeáll Rácz Jenővel, Jókuti Andrással és a Digó pizzásokkal is, valamint Costes éttermet nyit Kínában. A Hajnan sziget mellett épülő mesterséges földnyelven 150 kiváló étterem nyílik, Közép-Európából egyedül őket kérték fel.

Rácz Jenővel a pesti Mariott hotel mögött nyit egy mindössze 21 fős séféttermet Rumour néven, ahol a vendégek a vacsora közben magával a séffel beszélgethetnek.

Gerendai Károly

Gerendai Károly (MTI Fotó: Mohai Balázs)

Tulajdonos-befektetőként beszállt emellett Jókuti Andrásnak a Sas utcában nyíló bisztrójába, a Nudliba is, mely egy magyaros tésztázó lesz. Mindezeken felül a Digó pizzériával hamarosan a Kazinczy utcában indítanak nápolyi pizzázót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top