Nem kisebbre vállalkozik Hegedűs Imre sajtmester, mint egy óriási, nagyjából negyvenkilós comte típusú sajt elkészítésére, a szeptember 28-i bodrogkeresztúri Mindszenthavi Mulatságon.
Az orszagsajtja.hu beszámolója szerint a délelőtt tízkor kezdődő sajtkészítésben a közönség is részt vehet.
Hegedűs Imre korábban azt mondta magáról, hogy világéletében szeretett eszközökkel, szerszámokkal, gépekkel bánni. „Mikor korábbi munkahelyem, a tejfeldolgozó üzem épült, ott is valamennyi eszközt látni, használni akartam, így keveredtem oda egy háromszáz literes sajtkádhoz. Tudni akartam, hogy mi miért van ott, mi a célja és persze hogy hogyan is működik. Aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy hobbimmá vált, hogy sajtot készítsek, eleinte heti egy napot töltöttem ezzel, később jóval többet. Hosszú idő kellett ahhoz ugyanis, hogy ehető legyen a sajtom.”