Gasztro

Mit tennél, ha ezt adnák enni a fiadnak az iskolában?

Nem engedi, hogy gyermekei a suliban étkezzenek, inkább csomagol nekik.

A 47 éves David Rutherford kiakadt, miután fiának egy szürke színű, hihetetlenül bizarr kinézetű hamburgert szolgáltak fel az étkezdében a skóciai Blairgowrie egyik iskolájában.

Az apuka innentől nem engedi, hogy gyermekei az iskolában étkezzenek, de itt még nem állt meg: a fura szendvicsről készített képet feltöltötte a Perth és Kinross Tanács Facebook-oldalára, azt kérdezve, hogy a testület tagjai megennék-e a fotón látható ételt.

Több száz felháborodott szülő reagált a bejegyzésre – sokkolónak, szégyenteljesnek és undorítónak nevezve a felvételen látható szendvicset.

Az ételek kiszolgálásáért felelős Tayside Contracts bocsánatot kért a hamburger miatt.

„Ebben az esetben nyilvánvalóan elmaradtunk a magunktól megkövetelt magas színvonaltól, amit nagyon sajnálunk. Nem kétséges, hogy a felszolgált hamburger nem tűnt ízlésesnek, és az adag mérete kicsi volt” – nyilatkozta Carol Haxton, a Tayside Contracts üzletvezetője.

Az illetékesek ígéretet tettek arra, hogy megvizsgálják az ügyet, és mindent megtesznek azért, hogy a jövőben ilyen ne fordulhasson elő.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top