Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Gasztro

Botrányosra sikeredett az ingyenes sörosztás

Kilométeres kocsisorok és dühös kommentek a meghirdetett ingyen eszem-iszom miatt.

A Csíki Sör Manufaktúra ingyen eszem-iszomot hirdetett egy nyereményjáték keretében Csíkszentsimonban, erre teljesen bedugult a régió. Kilométeres kocsisorok alakultak ki Csíkszereda környékén a csíkszentsimoni sörgyárnál tartott rendezvényre tartó tömeg miatt. Még a csíksomlyói búcsú vagy a pápalátogatás idején sem volt ennyi autó a térségben.

A nyereményjáték kiírása szerint azok kaphattak belépőt a rendezvényre, akik „NYERT!” Eszem-iszom, tombola feliratú söröskupakkal rendelkeztek. Egyes hírek szerint több százezer ilyen kupakot adtak ki. A nyereményjátékból azonban úgy tűnik, PR-katasztrófa lett: a közösségi oldalt ellepték a dühös bejegyzések azoktól, akik beszorultak a dugóba, vagy a helyszínre érve nem tudtak bejutni a rendezvényre a hatalmas tömeg miatt. A dühös, helyenként gyalázkodó hozzászólások miatt a sörgyár rövid idő után az egész posztot törölte.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top