

Finom és gyorsan elkészíthető, ízletes finomság receptjét osztotta meg a Rupáner-konyha Caféblog oldala.
Amellett, hogy ropogós, párnaszerűre fújódik fel, és hajszálvékony rétegek vannak a belsejében, így belül omlós, na meg, csak négy hozzávaló szükséges az elkészítéshez.
A mérce egy 2,5 dl-es bögre!
Hozzávalók egy hatalmas adaghoz:
- 5 bögre fehér finomliszt (62 dkg)
- 2 kis dobozos tejföl (2*160 g)
- 30 dkg szoba-hőmérsékletű, puha vaj vagy margarin (vagy felesbe a kettő)
- 2 tk. só
+ 1 tojás a kenéshez
+ 20-25 dkg reszelt sajt
Hogy hogyan készítheted el, megtudhatod a Rupáner-konyha Caféblog oldalára kattintva.
(Kiemelt kép: Caféblog)