A Bouvet.cafeblog.hu szerzője nem néz tévét, de a neten végig követte A Konyhafőnök adásait. Férje szerint a műsor a főzési szokásait is megváltoztatta, bár a blogger szerint ez nem igaz.
Náluk többnyire heti menü van, tele egyszerű és gyors ételekkel. De azért eljátszott a gondolattal, hogyan hangozna a fogások elnevezése A Konyhafőnök stílusában. Nagyon szórakoztató!
- Magas sikértartalmú lisztből szuvidált gyors trutymó alföldi tojásból felvert friss mártással és ecetágyon tálalt piaci salátalevelekkel (Tojásos nokedli)
- Összevissza vagdalt édesburgonya-variáció étolajban kisütve, sózva, mellé lisztben, tojásban és prézliben forgatott, zsenge magját is tartalmazó tökkarikákkal (Rántott tök sült batátával)
- Bő lében főtt zöldségkülönlegességek félbe vágott, blansírozott vöröshagymával, karikára vágott sárgarépával, egyben hagyott zeller- és krumpligolyóval öt napja vásárolt leveskocka felhasználásával. Külön elemként: összekeverést követően hűtőben pihentetett, majd lében megfőzött búzadara-gombócokkal (Zöldségleves grízgaluskával)
A menü többi részét elolvashatod a Bouvet.cafeblog.hu-n.