„Sokszor el tudok csodálkozni azon, hogy egy ennyire egyszerű édesség, hogy lehet ennyire finom… arról már nem is beszélve, hogy a tészta sem bővelkedik alapanyagokban.” – írta a képviselőfánkról Caféblogjában GastroHobbi.
„A sütemény három fő pontja egy könnyed égetett tészta, finom vanília krém és egy remek tejszínhab réteg, ha ez megvan, minden adott egy remek sütizéshez és mint minden édességnél, ebből is a legfinomabb a házi, így hoztam Nektek egy receptet arról, hogy én hogyan készítem ezt a remek csemegét.”
Hozzávalók:
Tésztához:
- 15 dkg FreeFrom gm lisztkeverék
- 1,5 dl víz
- 8 tojás
- 15 dkg vaj
- csipet só
Sárga krémhez:
- 5 dl tej
- 15 dkg barnacukor
- 1 vanília rúd kikapart magjai
- 3 tojás
- 8 dkg gm étkezési keményítő
Az elkészítésért kattints GastroHobbi Caféblog oldalára.
(Kiemelt kép: GastroHobbi)
További édesség receptek