Gasztro

Gigantikus koronával tartják a távolságot a Burger Kingben

A Burger King jól ismert koronájának óriási verzióját kapják a vendégek, hogy megtartsák a biztonságos távolságot.
burger king korona koronavírus távolságtartás

A lecsengőben lévő koronavírus-járványban lassan újranyitnak az éttermek, de egyelőre semmi sem olyan, mint korábban volt. Az egyik legfontosabb óvintézkedés, hogy a vendégeknek be kell tartaniuk a biztonságos távolságot, a vendéglátósok pedig egészen különleges módszerekkel igyekeznek betartatni a szabályt.

Most a németországi Burger King állt elő egy meglepő ötlettel: a gyorsétterem jó ismert koronájának gigantikus verzióját adják a vendégeknek, hogy könnyebb legyen megtartani a távolságot. A gigantikus korona így már inkább egy sombréróra hasonlít:

De nem a Burger King az egyetlen étterem, amelyik kreatív és szokatlan ötlettel védi a vendégeit. Egy németországi cukrászdában például röhejes kalapot kapnak a vendégek a távolságtartáshoz, egy amerikai grillétteremben pedig traktorgumival felszerelt, guruló asztalok miatt képtelenség másfél méternél közelebb menni a másikhoz.

Olvass még kreatív megoldásokkal újrainduló éttermekről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top