Gasztro

Videó: az ember, aki a lapockái közt töri a tojást

A Tik-Tokon látott napvilágot a videó a nem mindennapi képességekkel rendelkező férfiről, aki képes olyan erősen és közel érinteni egymáshoz a hátán a lapockáit, hogy összetörjön velük például egy tojást, vagy akár egy gyümölcsöt is.
Férfi hát - Fotó: Pexels

Az elképesztő hajlékonysággal megáldott fiatalembert George Bingham-nek hívják, és különleges tudásával eddig leginkább csak a házibulikban szórakoztatta a barátait. Valószínűleg egy ilyen alkalommal készülhetett a közösségi oldalra felkerült felvétel is, ahol megmutatja, hogy mi mindenre képes a hátával. Például feltöri a tojást a lapockáival

@bingerspingers

Magical blue egg 👽🖖🏾🛸 🥚🍳##partytrick ##egg

♬ original sound - bingerspingers

Azóta @bingerspingers néven kisebb sztár lett a TikTok-on, ahol jelenleg több mint 250 ezren követik, de van olyan lapockatrükkös videója is, amely elérte az 5 milliós nézettséget. Ezekben különböző tárgyakat és élelmiszereket roppant össze a lapockáival, ám olyan felvételt is találunk a videói közt, amelyben például egymás után 21-szer érinti össze a lapockáit.

@bingerspingers

I never miss back day 🍑💥 Follow the IG: bingerspingers for more content! ##partytrick ##gifted ##blessed ##fallenangel ##chomp

♬ original sound - bingerspingers

(via)

Még több elképesztő test-teljesítmény az nlc.-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top