Bouvet úgy döntött, elkészíti az ázsiaiak kedvenc, hab állagú, nagyon erős kávéját, a Dalgonát.
A blogger azt mondja, kézi habverőt használt, amit semmiképp nem ajánl az elkészítéshez, mert bitang izomláza lett tőle. Javasolja, hogy inkább gépi habverőt, vagy tejhabosítót használjatok.
Hozzávalók:
- 5 teáskanál instant kávé
- 5 teáskanál kristálycukor
- 4 teáskanál forró víz
- (A pohár aljába tejszínhab.)
Bouvet videót is készített a procedúráról, amit Delux Caféblogján tudtok megnézni.
(Kiemelt kép: Pixabay)
- Espressótól a flat white-ig – Mit jelentenek a különböző kávék az itallapon?
- Három extra finom tejes kávékülönlegesség – Tiramisu latte, Ca phe sua da, tojáslikőrös latte
- Kávékészítés felsőfokon – cappuccino, macchiato és melange trükkök