Gasztro

Vicces esküvői tortát akartak, a kommentelők szétszedték őket

Volt olyan facebookos kommentelő, aki finoman utalt arra, hogy ennek előbb-utóbb válás lesz a vége.
Esküvői torta

Egy több mint 80 ezer főt számláló Facebook-csoportban az egyik tag megosztott egy fotót egy esküvői tortáról, és a többiek nem fogták vissza magukat, mert végülis a csoport azért jött létre, hogy az csatlakozó emberek elmondják általában nem túl hízelgő véleményüket mások esküvőjével kapcsolatban.

Az ominózus fotón egyébként egy egyemeletes torta volt látható, de főként nem is ezzel volt baja az embereknek, hanem azzal, hogy milyen díszítést választott az ifjú pár: a menyasszonyt és a vőlegényt ábrázoló figurák ugyanis nem egymás mellett állnak, dekorációként az látható, hogy az ara elrángatja a televízió elől leendő férjét, akit éppen nagyon leköt egy meccs.

Volt olyan kommentelő, aki szerint ez a fotó jól jön majd, ha válásra kerül sor, volt, aki ezt kifogásolta, hogy egyébként pedig elég egyszerű egy tortácska, mintha egy gyerekzsúrra készítette volna valaki.

Nem ez az első eset, hogy a közösségi oldalon kritika ér egy fiatal párt amiatt, mert olyan díszt választottak, amin a menyasszony éppen elvonszolja a vőlegényét: a Redditen is vannak, akik szívesen cikiznek esküvőket, és pár nappal ezelőtt valaki oda is feltöltött egy vonszolós fotót.

(via)

(Kiemelt kép: Pixabay)

Nézegess még bizarr tortákat:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top