nlc.hu
Gasztro

Fondügép támadt a youtuberre

Sírva röhögős videó: elszabadult fondügép támadt a youtuberre

A kajablogger sajtszökőkutat szeretett volna csinálni a fondügéppel, de nagyon rossz vége lett.
Sajtfondü baleset

A Tasty Hoon nevű dél-korai youtuber azzal vált ismertté, hogy nagy mennyiségű ételt töm magába, és az egészet videón közvetíti (ez a mukbang). Az egyik legutóbbi videója végigsöpört az interneten, mert röhejes baleset történt a forgatáson. A több mint 4 milliószor megnézett, sírva röhögős videó egészen kivételes drámát örökít meg lenyűgöző dramaturgiával.

Az alig több mint 8 perces felvételen látszik, hogy a fiatal férfi sajtot önt egy fondügépbe, hogy aztán az előre bekészített finomságokat belemártogassa az olvadt sajtba. Ám a sajt nem volt elég folyékony, a fondügép pedig elszabadult: szanaszét repültek a gumiszerű sajtcafatok, maga a szerkezet is darabjaira esett, a youtuber pedig halálra rémülve próbálta védeni magát.

A dráma azután sem ér véget, hogy hősünk elképesztő bátorsággal kikapcsolja a gépet, és épségben vészelte át a borzalmakat. Szívét mérhetetlen szomorúság önti el, hogy balul sült el próbálkozása, és nem élvezheti a sajtfondüt. Könnyeivel küszködve áll neki az evésnek, és jobb híján a gumis sajtot teszi a csirkehúsra elkeseredetten, a néző pedig átérzi az őszinte fájdalmát.

Bár meg vagyunk győződve róla, hogy az egész szürreális és teátrális videó egy hatalmas kamu, a youtuber olyan zseniálisan viszi végig a sztorit, hogy odabilincseli a nézőt a monitor elé.

Amúgy van már folytatás is, Tasty Hoon egy újabb videójában feloldja a drámát, és megmutatja, hogy kudarc után mégis sikerült megszelídítenie a fondügépet.

Még több érdekes kajás videó az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top