Gasztro

15 évig csak csirkefalatokon és sült krumplin élt, majd találkozott egy hipnoterapeutával

Egy egészen új világ nyílt meg a 19 éves Rebecca Giddins előtt.

Rebecca Giddins most 19 éves, és az elmúlt 15 évben szinte mást se evett, csak sült krumplit és csirkefalatokat, becslései szerint utóbbiból körülbelül 87 ezer darabot fogyasztott el négyéves kora óta. Előtte sem volt sokkal jobb a helyzet, igaz, akkor inkább az édességeket favorizálta, ami szintén nem túl egészséges, főleg egy páréves gyerek esetében. 

Giddinsnél persze nemcsak arról volt szó, hogy nem kívánt mást, állítása szerint ha olyan étel került elé, amit nem szeretett, öklendezni kezdett, meg se tudta fogni azt. A világ mostanában szerencsére kezd kinyílni számára, és ebben egy hipnoterapeuta, Felix Economakis segít neki. Rebecca Giddins eleinte persze kicsit szkeptikus volt, de úgy tűnik, működik a dolog, már nem szokott öklendezni, sőt, rendszeresen próbál ki újabb és újabb ételeket, írja a LadBible.

Gyermekkorában természetesen a szülei is megpróbálták rávenni, hogy egyen más ételeket, de nem jártak sikerrel. Remélték, hogy majd kinövi, de nem így történt.

„Megpróbáltam neki adni azokból az ételekből, amiket mi is ettünk, de inkább órákon nem evett egy falatot sem. Nem akartuk, hogy éhezzen, ezért végül beadtuk a derekunkat. Ha az egyik barátjánál volt, akkor mindig tettünk el neki vacsorát, vagy megkérdeztük, hogy tudnak-e majd neki csirkefalatokat és sült krumplit sütni. Étterembe se nagyon járt, ha mégis, akkor csak a gyerekmenüből rendelt”

– mesélte Rebecca édesanyja, aki reméli, hogy a kezelés tényleg hatásos lesz, és jókat tudnak majd együtt enni.

Fotó: Pixabay

Fotó: Pixabay

Még több csirkés hírfalatka:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top