nlc.hu
Gasztro

Mosómedve suttogó

20 mosómedvét etet a “mosómedve suttogó” – videó

A szőrős kis gömböcök minden éjjel meglátogatják a férfit.

A magát „mosómedve suttogónak” nevező férfi világszerte figyelmet kapott, amikor videó készült mosómedve etetéséről háza hátsó tornácán.

Mosómedve suttogó

Forrás: Racoon Whisperer/YouTube

James Blackwood a kanadai Nova Scotia államban él nyugalmazott királyi lovas rendőrtisztként, és 25 éve mosómedvékkel foglalkozik. Elhunyt felesége volt, aki eredetileg megkezdte a projektet, majd megkérte férjét, hogy vigyázzon a mosómedvékre halála után.

James erdősített településen él igen kevés szomszéddal, ezért is járnak hozzá az állatok. A mosómedve suttogó szerint nem függenek teljesen tőle a négylábúak, ősszel távoznak és tavasszal új területeket keresnek a családalapításhoz. Persze vannak törzsvendégek is, Woody és Sammy személyében.

A nemrég közzétett videóban látszik, amint legalább 20 mosómedve rohamozza meg a férfit az ízletes ételekért. Az állatok egyébként mindenevőek, sokféle ételt megesznek, így csirkét, hotdogot, szőlőt, darát vagy kutyaeledelt is – néha egészen „zombiszerűen” viselkednek.

(via)

Még több cuki állatos videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top