nlc.hu
Gasztro

Ez a kisgyerekes nő rengeteget fogyott

Lemondott a gyorskajákról, 30 kilót fogyott 2 év alatt

Mióta nem eszik gyorskaját és elkezdett mozogni, több mint 30 kilóval lett kevesebb.
Csodálatos fogyás

A 27 éves Lenna Wells 2 évvel ezelőtt úgy döntött, hogy véget vet az egészségtelen ételek hazacipelésének és lemond többek között a mekis gyorskajákról, amiket napi szinten evett. Előtte próbálkozott mindenféle diétával, de egyszerűen nem tudott lemondani a chipsekről, a gyorsételekről, és ennek meg is lett az eredménye: 100 kg fölé ment a súlya.

Egy családi esküvőn döbbent rá, hogy változtatnia kell az életmódján, mert a felszaladt kilók már több dologban is korlátozták. Amikor visszanézte az esküvőről készült képeket, sokkolta, amit látott a fotókon: „Mintha egy idegen nézett volna vissza rám. Olyan üresnek, alacsonynak  és gyengének tűntem. Tudtam, hogy változtatnom kell” -– mondta.

2019-ben csatlakozott a Slimming World Instagram-csoporthoz, elkezdett edzeni és kiiktatta az életéből a gyorskajákat, köztük a kedvencét, a mekis ételeket. Egy év alatt a több mint száz kilós súlyából 64 kg lett.

Elég látványos a változás:

„Teljesen más embernek érzem magam”

– mondta a nő a Yahoo! lifestylenak.

Lenna közben elkezdett dolgozni egy edzőteremben, és arra ösztönzi a többi embert, hogy „higgyenek magukban”.

„Soha nem gondoltam volna, hogy képes leszek megváltozni. De itt vagyok, 38 kg-val könnyebben és tízes méretű ruhákat hordok. Azt akarom, hogy más emberek tudják, hogy ez lehetséges, ha akarsz, le tudsz fogyni.”

Kiemelt kép: Instagram

Csodálatos fogyások a nagyvilágból

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top