nlc.hu
Gasztro

Lánya főztjét alázta nyilvánosan Gordon Ramsay

Gordon Ramsay a lánya főztjét alázta, tehát senki nincs biztonságban

Gordon Ramsay most már a TikTokon is kioktat bárkit, aki nem az ő elvárásai alapján süt-főz, és úgy tűnik, ez alól még a saját lánya sem lehet kivétel.

Gordon Ramsay nagylánya, Holly arra vállalkozott, hogy az édesapja receptje alapján egy burgonyás gnocchit készítsen odahaza, de elkövette azt a hibát, hogy erről egy videót is készített, és ezt megosztotta a saját apjával is. Az apja pedig kegyetlenül lecsapott a lehetőségre, és röviden, de velősen TikTokon osztotta ki a lányát a tűrhetetlen hibáiért – szúrta ki a delish.com.

@gordonramsayofficial

Holly !! I thought I taught you better #duet with @hollyannaramsay #ramsayreacts #fyp

♬ CEO of speaking French - I.y.a

A harmincezer forintos hamburgeréről is híresRamsay először akkor cseszi le a lányát, amikor az szerint nem hámozta meg a krumplit, másodszor azzal van gondja, hogy szerinte nem főzte át őket eléggé, de összességében a végeredmény se tetszik neki (pedig nem néz ki rosszul), és végszóként annyit mond, hogy

Fiatalasszony, ezt jobban kéne tudnod. Szégyelld magad, Holly!

Nem lennénk most Holly helyében, de legalább most kiderült, hogy Ramsay-nek semmi és senki nem szent, és a hozzá legközelebb állókat is bármikor lecseszi, ha épp ahhoz van kedve. Amúgy mostanában nagyban nyomja a TikTok-os alázást: az oldala teli van rövid, de velősen Ramsay-s lecseszésekkel.

Gordon Ramsay mindig bőven szolgáltat témát, hogy írhassunk róla:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top