nlc.hu
Gasztro

Magára tetováltatta kedvenc bolthálózata nevét

Annyira shoppingfüggő volt, hogy magára tetováltatta a kedvenc bolthálózata nevét

A K-Mart sok nyugati országban nagyjából olyan bolthálózatnak számít, mint nálunk a Tesco vagy az Auchan. Rendkívül népszerűek, de az azért már a kedvelőik között is soknak tűnik, ha valaki magára tetováltatja a bolthálózat nevét.

Az elkövető egy ausztrál nő, bizonyos Crystal volt, aki a lábára tetováltatta a K-Mart logóját. A végeredménnyel aztán egy Facebook-csoportban dicsekedett el, elmondva, hogy így emlékszik meg az életen át tartó K-Mart-függőségéről – írja a LadBible.

Úgynevezett márkahűség (fotó: Facebook)

Úgynevezett márkahűség (Fotó: Facebook)

Leírta, hogy tisztában van azzal, mennyi negatív kommentet fog kapni ezért, de egyáltalán nem bánja tettét és nem is fogja megbánni soha. Crystal szerint a K-Mart-függése még gyerekkorában kezdődött, amikor heti egy alkalommal a nagymamája elvitte oda shoppingolni, és a végén együtt megebédeltek a helyszínen. Régi szép idők. Azóta is függője az üzletláncnak, és amikor csak teheti, oda jár vásárolni, számtalan kedves emlékkel kötődik hozzá az elmúlt 35 évből. Azért az őrült tetováláshoz össze kellett szednie a bátorságát: egy éven át győzködte magát, mire végül beadta a derekát a saját vágyainak.

Ez része annak, aki vagyok. Igen, K-Mart-függőségem van.

Reméljük, idehaza azért nem terjednek el a Lidl, Aldi, Spar, Tesco, CBA, Penny vagy épp Auchan tetoválások.

Megható tetoválós sztorik az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top