nlc.hu
Gasztro

Pizzaszél a Pizza Huttól

Te is ott hagyod a pizza szélét? A Pizza Hut most külön árusítja

Ezt nevezzük újrahasznosításnak!

Te is azok közé tartozol, akik ott hagyják a pizza szélét? A Pizza Hut gondolt egyet, és újrahasznosította a maradékot, persze a pláne az egészben az, hogy sajttal tölti meg – így azoknak is ínyükre való lehet ez az ínyencség, akik egyébként csak a tartalmasabb részét fogyasztják el a pizzaszeleteknek.

A pizza szélét dobta piacra a Pizza Hut

Fotó: Pizza Hut

A töltött pizzaszél piacra dobásával a gyorsétteremlánc 25 éves évfordulóját ünnepli – a formabontó megoldás 12 dollárba (350 forintba) kerül, de csak az USA egyes kiemelt éttermeiben kapható

A hvg.hu azt írja, koronavírus-járvány kevés nyertese közé tartozik a Pizza Hut: az elmúlt esztendő harmadik negyedévében jelentősen nőttek az eladásai, és a világ 32 országában 148 új éttermet nyitott.

Az ötlet egyébként annyira mégsem eredeti: utánajártunk, és kiderült, az Egyesült Államokban működő pizzérialánc, Villa Italian Kitchen 2019-ben kezdte árusítani a speciális fogást, vagyis a pizza szélét, amelyből egy szelet 2,75 dollárba, vagyis nagyjából 850 forintba kerül. 

Ha igazán jó a pizza, nem marad meg a széle sem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top