Gasztro

A vidék hagyományos ízeit most egyszerűbben elérheted, mint gondolnád! (x)

Sokan jóleső nosztalgiával gondolunk vissza azokra az időkre, ízekre, hangulatra, amit régen a disznóvágásokon éltünk át. Már nem csak emlékeinkben érezhetjük ezeket az ízeket!

A disznóvágás igazi magyar hagyomány, az 1900-as évekre alakult ki, de már honfoglaló őseink is fogyasztottak sertéshúst. Mára viszont jelentősen lecsökkent a háztáji disznótartás, így a disznóvágás is leginkább csapatépítők, baráti, családi összejövetelek sajátja lett. Ezzel együtt egyre nehezebbé vált az igazi minőségi, ízletes sertéshús beszerzése – mostanáig. Tavaly év végén elindult egy olyan webáruház, amelyen keresztül közvetlenül a termelőtől rendelhetsz, a feldolgozás után akár 24 órán belül az asztalodra kerülhet a friss sertéshús, valamint az ebből készült termékek! A vidék hagyományos ízei, a garantált minőség így egyenes úton juthat el hozzád a teljes nyomon követhetőség mellett.

A vidék hagyományos ízeit most egyszerűbben elérheted, mint gondolnád! (x)

Na de mitől finomabb sokkal a falusi disznóvágáson fogyasztott sertéshús? A választ a takarmányban kell keresni: a GMO mentes kukoricával és más szemes gabonafélékkel etetett magyar sertések húsából készített ételek egyedi, zamatos, jellegzetes ízvilággal rendelkeznek. A Kurucz Cégcsoport pedig pont így készíti a takarmányt az állatai számára. Magyarországon egyedülálló módon egy kézben tartja a takarmányelőállítást, termelést, tenyésztést, feldolgozást és árusítást. A saját tenyésztésű sertésállományukat az általuk helyben megtermelt, 100 százalékban GMO-mentes kukorica alapú takarmánnyal etetik, természetközeli módon tartják, gondosan nevelik és helyben dolgozzák fel.  A kukorica termelése az ország legjobb minőségű földjein történik. Tudják és nyomon követik, hogy az állat honnan származik, mit evett, így megbízható minőségű élelmiszert kínálnak a vásárlóknak. Az általuk előállított termékek garantáltan antibiotikum maradék és növekedési hormon mentesek. Termékeik megbízhatóságát a Kiváló Minőségű Sertéshús (KMS) minősítés is bizonyítja.

A vidék hagyományos ízeit most egyszerűbben elérheted, mint gondolnád! (x)

A kurucz.eu webáruházon keresztül megbízhatóan, egyszerűen és kényelmesen vásárolhatsz közvetlenül a termelőtől, hogy ne csak az emlékeidben éljenek a régi ízek! Ráadásul a jelenlegi járványhelyzet és a korlátozások alatt biztonságosan rendelhetsz a webshopból, mert így kevesebb ’érintéssel’ jut el hozzád ez a tradicionális ízvilág. „A puding próbája az evés”, kóstoljátok meg Ti is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top