nlc.hu
Gasztro

Babszószban fürdött kedvenc étterméért

Babszósszal teli medencében ázott egy napig a kaszkadőr, hogy megmentse kedvenc éttermét   

A férfi elég őrült módját válaszotta, hogy felhívja a figyelmet a helyi éttermek nehéz helyzetére.

Egy amerikai kaszkadőr 24 órára beleült egy babszósszal teli felfújtható medencébe, hogy segítsen megmenteni a túlélésért küzdő kedvenc éttermét, a mexikói fogásokat kínáló Los Torost (Bikák) a kaliforniai Chatsworthben.

Babszósszal teli medencében ázott egy napig a kaszkadőr, hogy megmentse kedvenc éttermét   

Babszósszal teli medencében ázott egy napig a kaszkadőr, hogy megmentse kedvenc éttermét (Fotó: Unsplash)

Hunter Ray Barker az étterem logóját viselő pólóban és maszkkal az arcán foglalt helyet a medencényi mártásban, hogy szokatlan mutatványával vendégeket csalogasson a koronavírus-járvány hatásaitól szenvedő, Los Angelestől északnyugatra található vendéglőbe. A gumimedencében ülve a férfi a karjára is rátetováltatta az étterem három bikát ábrázoló emblémáját.

Kiváló alkalom nyílt arra, hogy szarvánál ragadjuk meg a bikát és egy bombasztikus akcióval a helyi kisvállalkozások segítségére siessünk” – mondta a kaszkadőr, aki a környéken felnőve Nicolas Montano 1967-ben alapított éttermébe járt szüleivel a családi ünnepekre.

 

Az akció Barker ötlete volt, és először az étterem tulajdonosát is sikerült megdöbbentenie vele.

A Los Toros vendégeit és a járókelőket lenyűgözte a férfi áldozatkészsége. Mint egyikük mondta, őrültség, amit Barker csinál, de ha mutatványa segít a vendéglőn és a közösségen, akkor azt ő is támogatja.

 (MTI / Reuters)

Hasonló töréneteink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top