nlc.hu
Gasztro

2021 fagyijai

Ezek lesznek 2021 fagyi-ízei

A cukrászok arra számítanak, hogy a sütemény/torta ízű fagyik népszerűek lesznek 2021-ben, de a mentes termékek is előtérbe kerülnek.

Fagyikörképet készített a Pénzcentrum, amiből kiderült, hogy mivel próbálkoznak a cukrászok idén nyárra. Van, ahol arra számítanak, hogy az egzotikus gyümölcsös, kekszes-karamellás vonal lesz a sláger, máshol a különlegesebb fagyikra voksolnak: készül bergamottos fagyi, máshol az eper vadborssal, a sült szilva kardamommal, és a kamillafagylalt várja a vevőket, de kapható majd az umami csokoládé is.

Különleges fagyikkal vár 2021 (Illusztráció: Pexels.com)

Különleges fagyikkal vár 2021 (Illusztráció: Pexels.com)

Néhány cukrászda a „tiszta” ízvilágra esküszik, igyekszik egy fagylalthoz egyféle ízt társítani. Így készülhetnek a tökmag, a mangó, rózsaborsos vanília, és persze a legfinomabb magvakból (pisztáciából, a makadámdióból, pekándióból) készülő fagyik. A cikk szerint észrevehető, hogy a mentes termékek is egyre inkább előtérbe kerülnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top