nlc.hu
Gasztro

Ausztrália legidősebb emberének kedvenc étele

Kell hozzá gyomor: Ausztrália legidősebb embere szerint ez az étel a hosszú élet titka

A 111 év szép bizonyíték, de valószínűleg nemcsak az étrendnek köszönheti ez a férfi, hogy övé lett ez a cím.

Ausztrália legidősebb embere, Dexter Kruger 111 éves, és azt hogy ilyen szép kort élt meg, szerinte annak köszönheti, hogy csirkeagyvelő a kedvenc étele. Biztos vannak, akiket a hosszú élet önmagában nem motiválna arra, hogy maguk is rászokjanak erre a belsőségre, talán még akkor sem, ha tudományos bizonyítékok támasztanák alá, hogy az agyvelőnek ilyen kedvező hatása van. 

Dexter Kruger fia szerint ahhoz, hogy édesapja a 112 felé közelít, a kulináris preferenciái mellett az egyszerű vidéki életnek is köze van. De azt senki nem tagadja, hogy a férfi jó formában van, annak az idősotthonnak a vezetője szerint, ahol Dexter Kruger is lakik, az idős úr memóriája bizony meghazudtolja a korát. 

A valaha élt legidősebb ember Ausztráliában egy Christina Cock nevű nő volt, aki 114 éves korában hunyt el még 2002-ben. Hogy ő szerette a csirkeagyvelőt, vagy bármilyen hasonló ételt evett-e, azt nem tudni.

(via LadBible)

Nyugdíjas férfi

Fotó: Pixabay

Mi a hosszú élet titka? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top