nlc.hu
Gasztro

Tovább forrósodik a levegő

Tovább melegszik a levegő, vasárnap már 36 fok is lehet

Néhány fokkal tovább melegszik az idő a hétvégén, vasárnap akár 36 Celsius-fokot is mérhetnek. Emellett sok lesz a napsütés, záporok, zivatarok csak elszórtan lehetnek - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.
Napi horoszkóp

Pénteken sok lesz a napsütés. Csapadék nem várható, legfeljebb délután, késő délután a nyugati határvidékre sodródhat egy-egy zápor, zivatar. A hajnali 11-19 fokról délután 28-34 fokig melegszik a levegő.

Szombaton is többnyire sok napsütés várható, de északnyugaton, északon elszórtan, másutt legfeljebb néhol alakulhat ki zápor, zivatar. Általában mérsékelt marad a légmozgás, de zivatar környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb hőmérséklet 13-21, a csúcshőmérséklet 29-35 fok között várható.

Vasárnap a sok napsütés mellett nyugaton és északon elszórtan, legkisebb eséllyel délkeleten alakulhat ki zápor, zivatar. A légmozgás többfelé élénk lesz, de zivatarban viharos széllökések is lehetnek. A minimumhőmérséklet 15-22, a maximumhőmérséklet 30-36 fok között valószínű – olvasható az előrejelzésben.

(MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top