nlc.hu
Gasztro

Oltási szünet a Honvédkórházban

Oltási szünetet tart a Honvédkórház a hosszú hétvégén

Akiknek a hétvégére volt időpontjuk, soron kívül mehetnek oltatni augusztus 23-tól.

Azt írja Dr. Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő a Facebookon, hogy: “Amikor azt állítom, hogy a Kormány maga az oltásellenesség szimbóluma, akkor erről is beszélek. El kellene már döntenie a miniszterelnöknek, hogy a celebkedés – ideértve az összes foci-, vallási eseményt, na meg az elengedhetetlen tűzijátékot – a fontos, vagy az oltások beadása. Mert, amennyiben ez utóbbi a fontos, akkor bizony nem a háziorvosokat képzem át porszívóügynökké, hanem az (…) állami propagandagépezetet. És a legkevésbé sem állítok le oltóközpontokat, ha már ott kell beadni az oltásokat. Mégis mi ennek az üzenete?”

A Honvédkórház honlapjának nyitóoldalán valóban szerepel egy felhívás, amiben ez áll: 

Oltási szünetet tart a Honvédkórház a hosszú hétvégén

Ám ha ráklikkelünk a Részletek menünpontra, üres oldalra irányít, de az oldalon egy másik bejegyzésben megerősítik, hogy tényleg nem lesz oltásbeadás augusztus 20-22 között, de megjegyzik, hogy “azon oltakozó részére, akik ezekre a dátumokra kaptak esetleg időpontot, soron kívüli időpontot biztosítunk a következő hétre.”

Fotó: Koronavírus tájékoztató oldal Facebook

Fotó: Koronavírus tájékoztató oldal Facebook

Mindeközben a környéken keményítenek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top