nlc.hu
Gasztro

Újabb reggeliszörnyet alkotott egy brit étterem

Újabb reggeliszörnyet alkotottak a britek – fotó

Majdnem 20 ezer kalóriát tartalmaz a Terminator Armageddon.

A doncasteri Shepards Place Farm menüjén található egy Terminator Armageddon nevű tétel, ami nem más mint egy igazi reggeliszörny. Az egész tálat betöltő angol reggeli összesen  17000 kilokalóriás, körülbelül 7-9 kilót nyom, de ha valakinek sikerült megbirkózni  vele, akkor visszakapja az ötven fontot (kb. 20 ezer forintot), amit fizetni kell érte. 

Terminator Armageddonnak voltak elődei is, de a Terminator 2 például csak 65 hozzávalóból állt, míg ez a reggeli 150 finomságot tartalmaz, és minden van benne a kolbásztól, szalonnától kezdve a sült krumplin és tükörtojáson át a pirítósig, sült babig, és még tovább lehetne sorolni miből is áll a gigantikus angol reggeli. 

Ted Phillips, a Shepards Place Farm tulajdonosa elmondta, büszke arra, hogy igazi rekorder a reggelijük, és állítása szerint nem csak a helyiek szeretik kipróbálni, képesek-e legyőzni a brutális fogást, az ország minden pontjáról jönnek hozzájuk vállalkozó szellemű vendégek. Hozzátette, nehéz elhinnie, hogy van, aki képes legyűrni azt az órási mennyiségű ételt, amit neki még az asztalhoz is nehéz kivinni. 

angol reggeli

Fotó: Getty Images

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top