nlc.hu
Gasztro

Buborék Brunch Budafokon

Pezsgő és piknik: buborékokban gazdag nyárbúcsúztató lesz Budafokon

Koccintással búcsúztatják a nyarat Budafokon.

Az első alkalommal június végén rendezték meg a Buborék Brunchot Budafokon, és szeptember 19-én vasárnap jön a következő felvonás. „A helyszín Dél-Buda, a házigazda a nagy múltú Törley Pezsgőpincészet. Érdemes úgy érkezni, hogy szabadon szállhassanak a poharakban a buborékok – vagy nagyon szépen megköszönni a józan sofőrnek a fuvart, például olyan nem hétköznapi reggelikkel, mint a füstölt libamáj savanyított szilvával és fűszeres szilvakrémmel, bundás kaláccsal. Az elkövető a BBQ szcénában is jól ismert KicsiZso, a budai reggeliző tulajdonosa – és a Buborék Brunch ötletgazdája” – áll a hivatalos közleményben.

A KicsiZso Reggeliző Kávézó mellett olyan helyek gondoskodnak az ennivaló finomságokról, mint a Mokka Cukka, a Gentry Coffee&Brunch, a Szimply és a Horizont, a Zërgë és a Wömbät, az Alessio és a Venison Gusto, és lehet majd kóstolni szarvas bresaolát szarvasgombás bivalymozzarellával és 5 éves, érlelt balzsamecetkrémmel, kovászos bagettben, a saját töltésű csirkekolbászt popcornkrémmel, marinált hagymával, sós citrommal és kovászos kenyérrel vagy New York-i híres marhaszendvicsének a hazai átiratát. 

A vendégek minden étel mellé egy pohár pezsgőt kapnak a fogásokhoz illő pezsgőajánlatokkal, illetve a Buborék Bárban további pezsgőválaszték várja őket. A II. Buborék Brunchra a belépő 1882 forintba kerül, ezért az árért a jegy mellé jár egy Törley pezsgőspohár, egy belépő a Törley Látógatóközpontba, és vezetett pinceséta. 

pezsgő

Fotó: Pixabay

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top