Folytatja a gasztrotársadalom közösségépítését a Nosalty, az Élményfőzés elnevezésű projektjével a hazai piacon egy teljesen új és egyedi formátummal jelentkezett Magyarország piacvezető online gasztro magazinja.
Az Élményfőzés projekt során öt hétvégén keresztül öt ismert ember készít el egy-egy ízletes, laktató és nem utolsó sorban, egészséges fogást. A résztvevők az „online konyhákban” olyan hírességekkel főzhetnek együtt élőben, mint Steiner Kristóf, Gáspár Bea, Fancsikai Eszter, Sztarenki Dóri vagy éppen Sass Dani.
A Knorr támogatásával megvalósuló programsorozathoz az ország bármely pontjáról lehet csatlakozni, csupán egy szimpatikus receptet, valamint a kedvenc sztárt kell kiválasztani.
A hozzávalókat házhoz szállítják, így a résztvevőnek nincs más dolga, mint a saját konyhájukból online csatlakozni a főzésekhez. A receptek alapanyagait a jövő élelmiszereiből válogatják össze. Az élelmiszerek minősége kiemelten fontos, ezt a projekt logisztikai és beszállítópartnere, a NekedTerem Magyarország Kft. biztosítja.
„A most induló Élményfőzés projekt azért is egyedülálló, mert ingyenes tartalomszolgáltatóként, a hirdetői piacon alapuló üzleti modellünk mellé tudtunk találni új bevételi forrást. Nálunk a tematikából adódóan a klasszikus fizetőkapus modell, a paywall nem feltétlenül működőképes, de egy ilyen szolgáltatás esetében számíthatunk olvasói árbevételre. Ezt az első pár nap eladási adatai már alá is támasztják” – nyilatkozta Krankovics Béla, a Nosalty digitális lapigazgatója.
További részletek az Élményfőzés platformján.
Az nlc és a Nosalty kiadója a Central Médiacsoport Zrt.