nlc.hu
Gasztro

Pásztor Anna különleges kávéja

Pásztor Anna macskaürülékből készített kávét a vendégeinek a Hal a tortánban – videó

"Itt a cicakávé!" - kínálgatta az énekesnő a vacsoravendégeinek.

A Hal a tortán pénteki adásában Pásztor Anna látta vendégül Lékai-Kiss Ramónát, Gelencsér Timit, Tóth Dávidot és Győrfi Danit. Az énekesnő macskaürülékből készített kávét (ez az úgynevezett: cibetmacska-kávé, amit a világ legdrágább kávéjának tartanak) a vacsoravendégeinek, ám meglepő módon nem verte ki náluk a biztosítékot.

Pásztor Anna

Pásztor Anna különleges kávéval zárta a vacsoramenüjét – Forrás: TV2 Séf / Hal a tortán – videó

A kóstolásból még Lékai-Kiss Ramóna sem akart kimaradni annak ellenére, hogy utálja a kávét. “Én hallottam erről a macskás kávéról, és azt mondták, hogy irtózatosan drága és ez egy nagyon elit kávé. Úgy voltam vele, hogy ha már kávét nem is iszom, de ezt akkor megkóstolom. De borzalmas volt! De valószínűleg azért volt borzalmas számomra, mert utálom a kávét. De nem éreztem, hogy annyira különleges lenne” – vallotta be a kamerák előtt a műsorvezető.

Gelencsér Timi szerint nem rossz a macskaürülékből főzött kávé, sőt a kajakos Tóth Dávid is egy elismerő “Wow” felkiáltással díjazta a forró italt, amit Pásztor Anna a vendégeinek egy kis mandulatejjel dobott fel.

Ezek is a Hal a tortán-ban a történtek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top