nlc.hu
Gasztro

A Tesco is mennyiségi korlátozást vezet be

A Lidl után a Tesco is mennyiségi korlátozást vezet be az árstopos termékekre

A Tesco úgy döntött, ha már olcsóbban kell adnia többek között a farhátat, a sertéscombot meg az étolajat, arra azért figyel, hogy a vásárlóik ne tárazhassanak be túlságosan belőlük. Vagy legalábbis ne olyan könnyen.

A mától életbe lépett rendelet szerint a tavaly október 15-i árnál nem lehet drágábban adni a boltokban a BL 55-ös finombúzalisztet, a kristálycukrot, a finomított napraforgó étolajat, a 2,8 százalékos UHT tejet, a sertéscombot, a csirkemellet és a csirkefarhátat. Először a Lidl lépett az ügyben, akik ugyan egyes termékeket még az árstopos árnál is olcsóbban adnak, viszont mennyiségi korlátozást vezettek be. Most pedig hasonlót lépett a Tesco is – derül ki a napi.hu cikkéből.

Tesco

A Tesco a Fogarasi úton (Fotó: MTVA/Bizományosi: Branstetter Sándor)

A Tescónál február 3-tól egy vásárló naponta maximum öt darab literes étolajat, négy kilogramm csirkemellet és tíz kilogramm kristálycukrot vásárolhat. Tescós kártyával (Clubcard) rendelkező vásárlóik kedvezményeket kapnak. Ők a kilós kristálycukrot 229, a literes étolajat 479, míg a kilós csirkemellet 1099 forintért vásárolhatják meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top