Összesítést csinált a Nosalty, hogy húsvét idején mire kerestek rá az emberek az oldalukon. Ebből kiderült, hogy a legtöbben továbbra is a tökéletes húsvéti sonka titkaira voltak kíváncsiak, és a hibátlan elkészítési módot keresték. Meglepő volt, hogy a korábban oly népszerű desszert, a Fanta-szelet helyét most átvette a sárgatúró, ahogy a kókuszkocka elkészítésére is sokan voltak kíváncsiak.
Sokakat érdekelt még a foszlós kalács receptje, az elemzésből kiderült, hogy főleg a fővárosiak kerestek rá. Nógrádban azonban a kaszinótojás receptje volt a legnépszerűbb, Győr-Moson-Sopron és Somogy megyében a répatorta is tarolt, persze csak a kihagyhatatlan kókuszgolyó után.
Észak-Dunántúlon a hatlapos sütemény is favoritnak bizonyult, míg máshol ezt nem kutatták a sütni vágyók, ugyanez történt a töltött káposztával is – úgy tűnik, Észak-Magyarországon nemcsak karácsonykor sztár, máshol viszont nem kifejezetten készítik húsvétkor.
Az nlc.hu és a Nosalty is a Centrál Médiacsoport kiadványa.