Love Island Kitti, Hajdú Péter exe és Frohner Ferenc is megméretteti magát A Konyhafőnökben

V.B.T. | 2022. Április 29.
Ismertebb emberek is jelentkeztek a műsorba.

Frohner Ferencet korábban a Nyerő Párosban, Kittit pedig a Love Island című társkereső műsorban, Alföldy Annát pedig leginkább Hajdú Péter barátnőjeként láthatták a nézők. Most mindhárman úgy döntöttek, egy számukra viszonylag ismeretlen terepen mérettetik meg magukat és bemutatják a zsűrinek a tudásukat.

Fotó: RTL

„A Nyerő Párosban volt egy elég érdekes tortás jelenet. 12 évig küzdöttem azért, hogy fodrászként ismerjenek, de amikor beszállok a taxiba és úgy köszöntenek, hogy a tortás Feri, az nem annyira jó a renomémnak és szeretném megdönteni az egész történetet” – mondta Frohner Ferenc.

Hajdú Péter exbarátnője, Alföldy Anna is jelentkezett a műsorba. Állítása szerint sok helyen élt külföldön, rengeteget utazik és „megtapasztalt mindenféle külföldi gasztronómiát” – ezért szeretné megmérettetni magát. 

A Love Islandben megismert Kitti legutóbb a szerelmet kereste a képernyőn, most pedig a Konyhafőnök címmel járó 10 millióért jött. „Szeretném megmutatni, hogy egy realityben szereplő személy is meg tudja állni a helyét egy komoly műsorban is. Sztereotípiákat jöttem rombolni.”

Exit mobile version