Sztárok

Hajdú Péter: „SMS-ben szakítottunk Annával”

Őszintén elmondta Hajdú Péter, hogy miért lett vége Annával a kapcsolatuknak.

Épp három éve ment tönkre a házassága, egy éve szűnt meg a tévéműsora, és az elmúlt időszak sem volt eseménytelen Hajdú Péter életében. Minden szakításából, párkapcsolati hibájából tanult, és biztos benne, hogy vár rá egy lány, aki mellett végre boldog lehet. Az biztos, hogy ez a nő nem Alföldy Anna, akivel alig fél év után szakítottak. Most, néhány héttel a történtek után a Story magazinnak mesélt részleteket a tévés. 

„Vannak olyan helyzetek, amikor mindkét fél belátja, ha valami nem működik. Ilyenkor nincs mit meggyászolni, mert a racionális én sokkal erősebb, mint az érzések. Ha az ember halálosan szerelmes, és akkor éri csalódás, az valóban megviseli. De nem minden kapcsolatunkban vagyunk halálosan szerelmesek. Ez történt most is, menet közben éreztük, hogy nem is fog működni a dolog. Eljutottunk arra a pontra, hogy rájöttünk: mindketten máshol találjuk meg az igazit. Ha belátjuk, hogy sokkal jobb külön, akkor tovább kell menni. Én egyáltalán nem vagyok kapcsolatfüggő, tök jól elvagyok egyedül, de hiszem, hogy meg fogom találni azt a lányt, akivel újra boldog leszek!”

Nem voltak erős érzelmek, így Hajdú Péter könnyen le tudta zárni Annával a kapcsolatukat. És ahogyan a legtöbb korábbi barátnőjével, úgy Annával sem beszélt azóta. 

„Annyit elárulok, hogy a legutóbbi kapcsolatommal SMS-ben szakítottunk, és azóta sem találkoztunk. Azt gondolom, bármennyire is érzik mindketten, hogy nem működik, nagyon rossz leülni egymással szemben, és megbeszélni, hogy legyen vége.”

A miértekről és a magánéletéről Hajdú Péter bővebben mesélt, részletek a legfrissebb Storyban. 

A Story magazinnak mesélt Hajdú Péter a magánéletéről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top