Sztárok

Hajdú Péter és Alföldy Anna szakítottak

Nem csak a leszedett képek árulkodnak arról, hogy Alföldy Anna szakított Hajdú Péterrel. A tévés nem tudta a miértet.

A Velvet megkeresésére Alföldy Anna elismerte, hogy nincsenek már együtt Hajdú Péterrel. Az okokról és a szakítás részleteiről nem akart beszélni, azt mondta, szeretne az ügy végére mielőbb pontot tenni. Pedig nemrég még a Story magazin címlapján meséltek a közös nyaralásukról és a terveikről: 

Hajdú Péter és Alföldy Anna szakítottak, pedig nem is olyan régen a közös nyaralás után meséltek a terveikről

Az elmúlt napokban mi is arra lettünk figyelmesek, hogy hirtelen eltűntek a közös képek Anna Instagram-oldaláról, és hétvégén az egyik kollégánk is találkozott Hajdú Péterrel Balatonföldváron, ahol a tévés a két gyerekével nyaralt. Igaz, ez utóbbi még nem lett volna gyanús önmagában, mivel korábban már volt arról szó, hogy Annát még nem ismerik Péter gyerekei. Sőt a pár még a nyilvánosság elé sem akart kiállni, de miután lebuktak, inkább ők maguk akartak a találgatások elébe menni, és maguk meséltek a szerelmükről. 

Amúgy a Velvet megkereste Hajdút a szakítással kapcsolatban, aki azt mondta, nem hallotta a pletykákat, és ha Anna oldalairól eltűntek a közös képek, akkor kérdezzék őt a miértről. Telefonon utolérték Alföldyt, aki szűkszavúan, de elismerte, hogy véget ért Hajdúval közös élet.

Végeztünk egymással, de nem szeretném firtatni, hogy miért alakult így. Minél előbb le akarom ezt az egészet zárni

– mondta a Velvetnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top