nlc.hu
Sztárok

A Konyhafőnök: Anna és Anikó újabb vitája

Eldurvult a vita Hajdú Péter exe és Anikó között A Konyhafőnökben, úgy kellett leállítani az üvöltöző versenyzőket

Újabb drámai veszekedés robbant ki közöttük.

A Konyhafőnök hétfői adásában megkezdődött az összecsapás Rácz Jenő és Sárközi Ákos csapatai között. A héten hármasával beosztott csapatok pontokért ragadtak fakanalat, hogy kiderüljön, kik azok, akik továbbjuthatnak a Középdöntő második szakaszába, ahonnan már csak pár lépés a séfkabát.

A Konyhafőnök

Anikó és Anna közös főzése állandóan veszekedésekbe torkollik A Konyhafőnök[sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"]ben (Fotó: Sajtóklub)

Hajdú Péter exe, Alföldy Anna és Maier Anikó – akárcsak az Elődöntőben – a Középdöntőben is többször egymásnak esett. A feszültség ráadásul annyira elharapódzott közöttük, hogy még Rácz Jenő előtt is üvöltöztek egymással.

A drámai hangulat nemcsak kettejükre, de csapattársukra is kihatott. Luca (Vajda Luca) többször is megpróbálta kibékíteni őket, de végül ő is besokallt. 

Alföldy Annát egyébként szétszedik a kommentelők A Konyhafőnökben eddig mutatott stílusa miatt, nagyon durva üzeneteket kap a nézőktől.

Olvass még A Konyhafőnökről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top