nlc.hu
TV-sztárok

A Konyhafőnök: majdnem balhé lett a habcsóksütésből

„Hozzájuk vágtam volna a tepsi meringet!” – Evelin nagyon kiakadt a versenytársaira A Konyhafőnökben

Kiakasztotta a hátráltatás és a pluszfeladat.

A csütörtöki csapatfőzéssel dráma költözött A Konyhafőnök konyhájába. A párok először egy nagy láda krumplival birkóztak meg, amiből háromféle ételt készíthettek: töki pompost, vajas-burgonyás pogácsákat és őzgerincet burgonyafánkkal. Az első főzést követően a kékek sütésre váltottak: a robusztus, magyaros ízeket ezúttal kifinomult francia sütemények váltották fel. Az elkészítendő édességek: tarte au citron, azaz citromos tart habcsókkal, madeleine, azaz francia piskóta és csokoládés sablé, azaz csokis kekszféleségek voltak.  

Evelin A Konyhafőnökben

Evelin kiakadt a nehezítésen A Konyhafőnökben (Fotó: Sajtóklub)

Ginának és Evelinnek nehezített pályán kellett mozogniuk, miután István és Imi párosa nekik adta a hátráltatást, így helyettük kellett elkészíteniük egy elemet, a meringet. Ha ennyi nem lett volna elég, a fiúk visszaküldték a lányok habcsókjait, mivel nem kisütve kapták meg.

„Azt hittem, hogy a kinyomott, kész meringeket kapjuk meg, erre kaptunk egy tál tojáshabot cukorral” – panaszkodott István, így Evelinéknek még ki is kell sütniük a fiúk habcsókjait. Ezen a pluszmunkán Evelin eléggé bepöccent, de igyekezett nem látványosan kiborulni, inkább csak a kamerák előtt vallott utólag az érzéseiről. 

„Legszívesebben hozzájuk vágtam volna a tepsi meringet, de próbáltam intelligens és nőies maradni” – árulta el Evelin.

Olvass még A Konyhafőnökről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top