nlc.hu
Sztárok

Fördős Zé kiborult Geri ételén

Fördős Zé teljesen megbotránkozott A Konyhafőnök egyik versenyzőjének az ételén

„Plöttyedt állagú tököket pakolok a számba.”

A kék kötényeseknek a 3. elődöntő napja zajlott A Konyhafőnök szerdai adásában. Fördős Zének feltűnt, hogy Geri (Horváth Gergely) koncepciója nagyon rossz irányt vett, ezért odarohant hozzá, hogy kisegítse néhány ötlettel. A műsorvezetőnek azonban a kóstoláson kellett szembesülnie azzal, hogy a versenyző egyáltalán nem fogadta meg a tanácsait.

Fördős Zé

Fördős Zé tanácsokkal látta el Gerit, ám ő egyiket sem fogadta meg (Fotó: Sajtóklub)

Fördős Zé teljesen megbotránkozott Geri ételén. „Nem bírtam rád hatni most. Vagy nem bírtam átadni az üzenetet, vagy nem akartad értelmezni. Végül megtörtént az, amitől féltem. Különböző állagú, de legfőképpen plöttyedt állagú tököket lehet a számba pakolnom és ez, egy meztelenül napozó békával együtt, amin mentőmellény van, nekem egy kicsit kevés” – dorgálta meg a versenyzőt.

„Nyilván nem jó ezt hallani,  de valószínűleg igaza van. Sajnos a sok ismeretlen elemmel kapcsolatban valahogy nem jött az ihlet” – vallotta be a kamerák előtt Geri.

Olvass még A Konyhafőnökről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top