nlc.hu
Sztárok

Nem kímélik a kommentelők Alföldy Annát

Hajdú Péter exét szétszedik a kommentelők A Konyhafőnökben mutatott stílusa miatt

Alföldy Anna úgy véli, maga ellen fordított mindenkit.

Rácz Jenő mentoráltja elsőként jutott be A Konyhafőnök középdöntőjébe, útját azonban kemény konfliktusok kísérték. Alföldy Anna az rtl.hu-nak elmesélte, hogyan élte meg az összetűzését Maier Anikóval és, hogy mennyire durva üzeneteket kap emiatt a nézőktől.

Alföldy Anna

Alföldy Anna stílusával nincsenek kibékülve a nézők (Fotó: Sajtószoba)

„Abban igazuk van, hogy nem így kéne viselkednem egy idősebb emberrel, de az adott helyzetben egyszerűen nem tudtam volna máshogy reagálni” – vallotta be Hajdú Péter exe a kommentekről. Alföldy Anna azzal magyarázza a stílusát, hogy ha valamit eltervez, azt tökéletesen szeretné megcsinálni. „Utálok hibázni, ezért csúszhattam meg” – magyarázkodott.

A nézői kommenteket így élte meg: „Azt érzem, hogy nagyon magam ellen fordítottam mindenkit. (…) A közönség 80 százaléka szerintem ellenem fordult. Nem is beszélve arról, milyen üzeneteket kapok privátban. (…) Olyan durva üzeneteket kapok, hogy az már túlzás. Nagyon sokan túlreagálják ezt az egészet.

Arra a kérdésre, hogy vajon a továbbiakban is hasonlóan versenyzik-e majd, a következőket mondta: „Nem fogom vissza magam, mindig ki fogok állni magamért. Ne felejtsük el, hogy ezt a versenyt egy ember fogja megnyerni”.

Így feszült durván egymásnak Alföldy Anna és Maier Anikó a közös főzés során: 

Olvass még A Konyhafőnökről azt nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top