nlc.hu
Gasztro

Delhusa Gjon fittségének titkáról beszélt

„Jólesik, amikor azt mondják fitt vagyok, de nem tudom, ez pontosan minek köszönhető” – Delhusa Gjon elárult pár titkot, amivel jól tartja magát

Az énekes több éve három nyers tojás elfogyasztásával indítja a napot, de emellett számtalan olyan dolog van még, amelyek fitten tartják.

Jó néhány évet letagadhat a korából Delhusa Gjon, aki nemrég ünnepelte pályafutása 50. évfordulóját. Az énekes sosem gondolta volna, hogy ilyen hosszú pályaív áll majd mögötte.  Bár szerzeményei, albumai száma tetemes, életkorából bátran letagadhat jó pár évet.

Delhusa Gjon

Delhusa Gjon (Fotó: smagpictures.com)

„Jólesik, amikor azt mondják, fitt vagyok, de nem tudom, ez pontosan minek köszönhető. Több tényező együttese lehet. Rengeteget vagyok a friss, szabad levegőn. Egy óránál tovább nagyon nehezen viselem, ha zárt térben kell lennem. Engem a természet tölt fel” – mondta az 95.8 Sláger FM-en énekes, aki nagy figyelmet fordít arra, hogy milyen ételeket, italokat fogyaszt.

„Nem fogyasztok alkoholt és nem dohányzom. Viszont sokat mozgok, sétálok a kutyákkal, rendszeresen lovagolok és nagyon odafigyelek arra, hogy mit eszem. Évekkel ezelőtt kikértem a természetgyógyászom tanácsát az étkezés kapcsán, igyekszem az útmutatásai szerint étkezni” – tette hozzá Delhusa Gjon, aki három nyers tojással indítja a napot.

„Tudom, hogy ezt sokan kifogásolják, de nekem bevált. 10-20 éve azzal indítom a napot, hogy felütök három tojást és nyersen elfogyasztom. Nekem ez maga az élet és szeretem az ízét is. Emellett kerülöm a zsíros ételeket, a kalóriabombákat. Nagyon sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok mindenféle formában. Robotként tolom magamba a paradicsomot, uborkát, de van, hogy gyümölcslevet készítek a kicsit már nyomottabb gyümölcsökből. Nagyon szeretem ezeket az élelmiszereket. Ezek tömeges fogyasztása és az örökmozgó típusom is hozzájárulhatnak ahhoz, ahogy kinézek” – mondta a Sláger Kult műsorvezetőjének, Sándor Andrásnak Delhusa Gjon.

A teljes beszélgetés ITT meghallgatható. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top