Gasztro

Kezdődhet a fagylaltozás (x)

A nyár feltartóztathatatlanul közeledik, a napsütéses délutánokon már jólesik egy kis hideg desszert. Jöhetnek a jégkrémek, készülhetnek a különféle fagylaltkelyhek.

Családi fagylaltozások

Az ALDI kínálatában számtalan különleges hűsítő édességet találhatunk. A GRANDESSA jégkrémek között ott van minden kedvenc ízünk: a megunhatatlan vaníliától a gyerekek által kedvelt kókuszon át egészen a különféle piros gyümölcsökig. A klasszikus eper és meggy ízvilágok mellett a trópusi gyümölcsöknek is szoríthatunk helyet a fagylaltkelyheinkben, hiszen a jégkrém-különlegességek között ott a mangó is.

Kezdődhet a fagylaltozás (x)

Pont mint a cukrászdában!

A fagyiélmény teljességéhez nem szabad megfeledkeznünk a kiegészítőkről, amiket szintén könnyedén beszerezhetünk az ALDI-ban. A jéghideg kompozíciókhoz illik egy-egy nagy rózsányi tejszínhab, és a szezonális kínálatban elérhető különféle ostyákkal, dekorcukorral még kívánatosabbá tehetjük hűsítő desszertjeinket.

Kezdődhet a fagylaltozás (x)

Hűsítő varázslat egy szempillantás alatt

Ha nem szeretnénk mi magunk összeállítani a fagylaltkelyhünket, de jól esne egy előre megkomponált hűtött desszert, akkor a pálcikás, tölcséres vagy kész kelyhes jégkrémek közül érdemes választanunk. Az ALDI-ban megtalálhatóak a családi kiszerelésű, 6, illetve 8 darabos jégkrémdobozok, de a hűtőpultokból darabonként is összeválogathatjuk kedvenceinket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top