Gasztro

Egy éves a Lidl Plus – neked már van digitális kedvezménykártyád? (x)

A Lidl egy éve indította el a digitális hűségprogramját, melynek eredményeképpen már a vásárlók negyede használja a Lidl Plus applikációt.  

Egy éves a Lidl Plusz – neked már van digitális kedvezménykártyád? (x)
Amikor 2004-ben megjelent Magyarországon is a Lidl diszkont áruházlánc, csak egy volt a sok bevásárlóhely közül. Rövid idő alatt azonban rá kellett jönnünk, hogy ez a bolthálózat törődik a vásárlóival, a beszállítóival, a társadalommal, és mindig irányt mutat egy élhetőbb jövő felé.
Fenntarthatósági kezdeményezései, újító ötletei és vevőközpontúsága révén, ma már nélkülözhetetlen és kihagyhatatlan része lett a vásárlói társadalomnak.

„Minden jót, jó áron” – ez volt az a szlogen, amely meghatározta, és ma is meghatározza a Lidl törekvéseit, így talán nem véletlen, hogy a digitális hűségprogramjuk, is arról szól, hogy a lehető legmagasabb minőségű árut, a lehető legjobb áron kínálja a vásárlóinak. Az pedig, hogy ez a kedvezménykártya nem hagyományos műanyagkártya, hanem egy trendi mobilapp, csak azt igazolja, hogy a Lidl tényleg úttörője az új vásárlási szokások kialakításának.

A Lidl Plus sikerének titka

A mobilalkalmazás népszerűségét leginkább a könnyű használhatóságának köszönheti, és az extra funkcióinak, amelyek megkönnyítik a vásárlást és segítenek a spórolásban is. Ezidáig több mint 15 millió kedvezményre jogosító kupont váltottak be a felhasználók az elmúlt egy év alatt.

A heti akciós újság digitális változata mellett, hetente átlagosan 10-12 extra kuponnal is spórolhatunk, sőt minden vásárlás után, kaparós nyereménykártyával is megajándékoznak bennünket, így már csak a szerencsénken múlik, hogy még milyen kedvezményeket zsebelünk be.
Az éve eleje óta pedig még egy kicsit bővült a kedvezmények sora, hiszen az applikáció egy újabb „pluszt” ad a vásárlóknak. Próbáld ki te is a Kupon Plus-t, ami olyan, mint egy klasszikus pontgyűjtő, vagyis, bizonyos összeghatárok elérését követően ajándék terméket vagy extra számla végi kedvezményt nyújt.

Egy éves a Lidl Plusz – neked már van digitális kedvezménykártyád? (x)
Úgy érzed már indulnál is a legközelebbi Lidl-be?

Pillanatok alatt letöltheted az appot, és egy gyors regisztráció után, már élvezheted is a digitális alkalmazás minden előnyét. Például a boltkeresővel azonnal megtudhatod hol van a legközelebbi áruház, a nyitva tartását, azt, hogy milyen extra szolgáltatásokat vehetsz igénybe, de még azt is, hogy e-töltőállomás áll-e rendelkezésedre a választott boltnál.

Nyomonkövetnéd a vásárlásaidat?

Semmi akadálya. A vásárlásösszesítő segítségével láthatod a megtakarítás összegét, a beváltott kuponokat, és a digitális nyugtát is. A nyugtád digitális másolata pedig nem csak arra jó, hogy ellenőrizd a költéseidet, hanem arra is, hogy ne őrizgesd a papír alapú blokkokat. A digitális nyugtát visszáruzásra is használhatod, illetve a garanciákhoz is, sőt kedvenceket is menthetsz belőlük, ha olyan termék van rajta, amelyhez még szükséged lehet a számlára. Elég csak a termék nevét beírni, és a kereső azonnal elérhetővé teszi a keresett nyugtát.

+1 tipp:

A Lidl partnerei is elérhetőek az applikációban. Ezek azok a cégek, akik a Lidl Plus felhasználóknak a saját boltjaikban is extra kedvezményeket biztosítanak. Érdemes megnézni az ő ajánlataikat is, hiszen így még többet spórolhatunk!

Egy éves a Lidl Plusz – neked már van digitális kedvezménykártyád? (x)
Az applikáció ingyenesen letölthető Android, iOS és Huawei rendszerű mobileszközökre. Országszerte minden áruházban használható, illetve külföldön is, ahol már elérhető a Lidl Plus szolgáltatás.

Kapd elő a mobilod és töltsd le te is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top