nlc.hu
Gasztro

Hosszú Katinka mindenmentes étterme

Éttermet nyitott Hosszú Katinka

A gyerekvállalásról is beszélt Hosszú Katinka.

Elkezdtek felcserélődni a prioritások az életében, kicsit megunta a versenysportolói életet és az Iron Lady imidzs helyett meg akarja mutatni az igazi Katinkát is.  Saját, az egészséges táplálkozáshoz vezető útja és csütörtökön nyitó, Koool nevű étterme mellett a Katinka című mozifilmről, a Duna Aréna-ügyről, imidzsváltásról, lustálkodásról, visszavonulásról és gyerekvállalásról beszélt a Forbesnak Hosszú Katinka.

Hivatalosan csütörtökön nyit meg Hosszú Katinka vőlegényével, Layber-Gelencsér Mátével közös, házhoz szállítással is foglalkozó étterme a fővárosban. A Koool azt akarja megmutatni, hogy az egészséges, tápláló, allergén, glutén-, tej- és cukormentes étkezés is lehet izgalmas, finom és megfizethető. Az éttermet Móricz Kitti séffel közösen nyitotta meg, aki már két éve főz Katinkára.

A sportoló azt tervezi, hogy nagyon sokat lesz az étteremben. „Ez a hely engem tükröz, nagyon szeretem, lehetőleg minden hazai megbeszélésemet vagy interjúmat ide fogom szervezni. Szeretném, ha itt megtalálnának az emberek. Nem azt mondom, hogy éjjel-nappal itt fogok ülni, de azért sokat szeretnék itt lenni.”

Az interjúban azt is elmondta, ritkán reagál a filmjét érő kritikákra (a filmről ebben a cikkben írtunk korábban), és nem olvassa a róla szóló sajtót. Igazságtalannak tartja a vádakat, melyek szerint 560 millió forintot kapott a filmért.

Tisztázta azt is, hogy nem hagyja még abba az úszást, de egyre kevesebbet fog szerepelni versenyeken. „Furcsán hangozhat ez, de kicsit meguntam a versenysportolói életet: pontosan tudom, hogyan kell ezt jól csinálni és abba más nem fér bele (…). Azt tudom, hogy

a 2024-es párizsi olimpia nekem már messze van, nem valószínű, hogy belefér, mert a vőlegényemmel gyereket tervezünk.

Persze, ez alakul, ahogy alakul, de szerintem a következő olimpián már nem leszek ott.”

Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszó a 2022-es vizes világbajnokság megrendezésérõl tartott tájékoztatón Budapesten 2022. február 7-én

Budapest, 2022. február 7. Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszó a 2022-es vizes világbajnokság megrendezéséről tartott tájékoztatón Budapesten 2022. február 7-én. A magyar főváros június 18. és július 3. között ad otthont az úszó-világbajnokságnak. A sportág mérkőzéseit Budapesten Sopronban, Debrecenben és Szegeden bonyolítják le (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top